Massörer

Behandlingsbänkar för massörer

Som massör är det väldigt viktigt att använda en bra, anpassningsbar massagebänk för att kunna utföra arbetet så ergonomiskt rätt som möjligt. Är du en lite längre massör, så är det t.ex viktigt att bänken kan höjas upp tillräckligt mycket för en bra arbetsställning. Våra behandlingsbänkar med extremt höjdintervall är speciella på det sättet att de har ett höjdintervall på 42 – 92 cm (standard brukar vara 60 – 88 cm).

Alla våra elektriska behandlingsbänkar är lätta att höja och sänka med fötterna och man kan lägga till fler reglage för samma funktion, så man inte behöver gå runt bänken för att justera höjden.

Behandlingsbänkens flexibla bredd

Som massör behöver man ofta arbeta nära kunden och därför är en smal massagebänk att föredra. Vissa kan dock uppleva att enbart en smal bänk kan vara problematiskt i de fall kunden ligger på rygg och behöver lite bredare utrymme för avlastning av sina armar. Med Bänkspecialistens bänkar är detta aldrig något problem, då sidoarmstöden går att fälla upp, samt att det finns sidobenstöd som tillval, som kan fällas upp på bänken för att den ska bli bredare. Med dessa sidostöd, får du som massör en flexibel behandlingsbänk som passar alla typer av kunder samt olika typer av behandlingar.

Behandlingsbänkens flexibla nackstöd

Våra massagebänkar har justerbara nackstöd som även kan vinklas i bakkant. Detta gör det enkelt att kunna utföra olika behandlingar då kunden ligger på rygg, respektive mage. Vårt fokus ligger på att kunden ska ligga så bekvämt som möjligt när behandlingen utförs.

Nackstödet kan även vinklas för sittande behandling på pall framför bänken.

Behandlingsbänkens material

Behandlingsbänkarnas liggytor är uppbyggda med en träskiva i botten och har som standard ett 4 cm tjockt polster för att ge en lagom hård massagebänk. Bänken är sedan täckt med ett konstskinn med porer som gör att britsen andas och ger kunden en lagom varm känsla när de ligger på bänken. Vi har ett stort urval av färger på konstskinn och underredet finns i nuläget i tre standardfärger; vit, svart och grå. Detta ger en stor flexibilitet när du beställer din massagebänk av oss, då vi kan anpassa din bänk, så den matchar din övriga inredning.

Konstskinnet är lätt att hålla rent, vilket ger en fläckfri yta och ett fräscht intryck hos dina kunder. Vill du ha en mjukare bänk så går det självklart att välja ett tjockare polster vid beställning.

Behandlingsbänkens maxkapacitet

Det passerar många olika människor genom ett behandlingsrum under en vanlig arbetsvecka. För en ökad livslängd på din massagebänk, är det därför viktigt att man redan från start väljer en behandlingsbänk som klarar minst 200 kilos belastning. Detta är något vi tagit hänsyn till i vårt utbud av massagebänkar och alla våra elektriska bänkar klarar därför mer än 200 kg belastning.

Varför beställa massagebänk från Bänkspecialisten?

Vi på Bänkspecialisten tillhandahåller ett brett urval av eldrivna massagebänkar, där du i stort sett kan specialanpassa alla delar av din bänk efter särskilda behov och önskemål. Vårt stora utbud av färgval på konstskinnet, gör att du också kan få en tuff design av din behandlingsbänk som passar din inredning. Allt detta till ett väldigt överkomligt pris.

Har du behov av en standardbänk, så är det våra massagebänkar med normalt höjdintervall vi rekommenderar, men behöver du extra höj- och sänkintervall så är massagebänkarna med extremt höjdintervall det självklara valet.