Om Bänkspecialisten

Vi på Bänkspecialisten är specialiserade på massage- och behandlingsbänkar för alla användarkategorier. Det kan till exempel vara massörer, osteopater, sjukgymnaster, kiropraktorer, m.fl. I vårt breda sortiment ingår även undersökningsbänkar som är avsedda att användas inom den medicinska vården.

Vi strävar efter att uppnå ett maximalt behandlingsresultat för våra kunders klienter. Genom att vara lyhörda för våra kunders behov och önskemål, arbetar vi därför ständigt med att utveckla och anpassa våra produkter.

 

Grundare

Bo Meijer är en erfaren entreprenör med lång erfarenhet i branschen, särskilt inom följande områden: rehab, fysioterapi, medicinsk teknik, förbandsmaterial och kroppsträning i alla dess former.

Bo har kunskap om hela flödet, allt ifrån tillverkningsprocessen fram till färdig slutprodukt inklusive marknadsintroduktion. Han driver idag Bolaget Bänkspecialisten med stor framgång och har som mål att erbjuda sina kunder prisvärda produkter, anpassade efter respektive kunds önskemål för att hjälpa dem uppnå det maximala behandlingsresultatet.